About

Hey daar! Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Even kort About me. Ik ben Patty, geboren aan het einde van 1986 (ik stond in de planning voor 1987, maar dat terzijde ;-)) en zit verstopt en vermaak me in het Oosten van Nederland. (Footnote: Heel erg jammer, want veel gave sport events en overige evenementen worden vaak hier niet gehouden (dus tevens een pleidooi om meer deze kant op te sturen! Al is alles in Nederland relatief dichtbij, maar das een andere discussie)).

Ik heb een passie voor sport en ben vooral verslaafd aan hardlopen. In 2016 liep ik, ondanks een spierscheur blessure die me bijna 2 maand uit de running hield, ruim 2.700 kilometer hard verdeeld over 310 dagen. Een dag is voor mij compleet als ik heb kunnen lopen. Het liefst buiten. Of het nu asfalt is of onverharde trails, dat maakt niet uit. Of het nu in 30 graden is of -10.

In 2017 liep ik op 9 april in Rotterdam mijn eerste marathon in 3:38:50. Deze dag liet me zien wat je kunt bereiken met je eigen doorzettingsvermogen en wil.

patty-asics-trail

 

patty-bali-2016

Kortom: ik ben het meest happy wanneer ik maar kan hardlopen, en het liefst verken ik de hele wereld dit al doenende. Maar ook zwemmen, fietsen, kracht training, HIIT workouts, wandelen, you name it, I probably will love it. Het heeft bij mij wel een aantal jaren geduurd voordat ik echt ontdekte waar mijn passie lag. Ik heb door de jaren heen alles geprobeerd. Zo heb ik jaren lang aan wedstrijdzwemmen gedaan, maar ben hier in mijn tienerjaren mee gestopt. Ik ben dus nog in verhouding met velen een ‘beginnend hardloper’, maar am in it for the long run!

IMG_1025

Natuurlijk ben ik meer dan alleen het lopen, dus geef jullie ook een kijkje in wat me nog meer happy maakt. Ik houd van een goed boek, een goed gesprek of een heerlijk avondvullend diner met goed gezelschap (liefst inclusief een heerlijk wijntje). Ik heb een crush voor alles waar chocolade in, op of tussen zit en de geur van vers gebakken brood laat mijn maag op elk moment knorren. Stiekem zing ik graag mee met nummers die mij aan het swingen maken en soms als ik met muziek oploop en ik ben helemaal in mijn element dan ga ik helemaal los *oeps*. Ik kijk dan altijd gauw om me heen of niemand last van me heeft ;-).

patty-compilatie

Voor de rest zijn mijn telefoon en ik een verlengstuk van elkaar en ik móet altijd overal foto’s van nemen. Vinden mensen áltijd erg leuk (NEE! Niet al beginnen! Ik moet eerst een foto maken. WACHT NU EVEN ik zie weer wat. O DIT IS LEUK! *klik*). Daarom verzamel ik gauw in een half jaar 10.000 + foto’s op mijn telefoon. Get the Picture ;-)! Vind het ook zelf leuk om op een foto te staan.

Goed, om mijn sport- en hersenspinsels een plekje te kunnen geven is fiercetobe ontstaan. Iets wat ik al lang wilde, maar nu dacht ik; ik neem die stap! En zo geschiedde. Een plek voor inspiratie, creatie en motivatie. Ik vind het leuk om met je in contact te komen en hoop dat je mijn blogs leuk vindt.

In contact komen? Dat kan! Via het contact formulier of door een mailtje te sturen naar info @ fiercetobe.nl . Ook kun je natuurlijk onder elke blog en reactie achterlaten of me volgen op Instagram of Facebook.