Meteen naar de inhoud
Home » Dance and run to the music.

Dance and run to the music.

Ik loop behoorlijk wat mooie kilometers. Soms loop ik deze zonder muziek, maar ik vind het ook heerlijk om met muziek te lopen. Dance and run to the music! Daarom deel ik in deze blogpost een aantal van mijn favoriete running nummers op dit moment. Wie weet dat jullie hier wat aan hebben! Ik vind het heerlijk want door deze nummers kan ik net even wat sneller lopen of net wat meer mijn focus spot on hebben. Ik weet dat Francien van GirlsLove2Run nog op zoek is naar een mooie playlist voor Disney, waar ik ook fris en fruitig aan de start hoop te verschijnen. Dus deze is een beetje voor jullie en een beetje voor Francien ;)!

Top 20 favoriete running nummers at this moment. Dance. Run. Repeat.

 1. Katy Perry – Rise
 2. N-Sync – Pop
 3. Miley Cyrus – Party in the USA
 4. The Rembrandts – I’ll be there for you
 5. Jessie J – It’s my Party
 6. Jessie J – Sexy Lady
 7. Ciara & Nicki Minaj – I’m Out
 8. Destiny’s Child – Breathe
 9. Nielson – Hoogste Versnelling
 10. Nielson – Kleine Dingen
 11. Beyonce – Countdown
 12. Missy Elliot – Get Ur Freak On
 13. Eve ft. Gwen Stefani – Let Me Blow Ya Mind
 14. Black Eyed Peas – Where Is The Love
 15. Jon Bon Jovi – It’s My Life
 16. Eminem – Lose Yourself
 17. Imany – Don’t be So Shy (Filatov & Karas Remix)
 18. Fifth Harmony – Worth It
 19. Britney Spears – Work
 20. Demi Lovato – Frozen – Let it Go

Zoals je ziet is het een behoorlijk gevarieerde lijst. Nieuwe nummers, oude nummers, zelfs een Nederlandse artiest in mijn top 20! Met 20 nummers kom ik alleen zeker niet die halve marathon finish over… dus ik ben benieuwd naar jullie top 20!

…You will see me thrive!

En mijn nummer 1 verdiend even wat extra aandacht (my repeat repeat and repeat again). De eerste clip die online te zien was, met fragmenten van atleten, vond ik te gek. Helaas is die niet meer te bekijken in Nederland. De eigen clip van Katy vind ik ook wel echt te gek, vooral de metafoor die matcht met het lied. Hebben jullie de oude versie ook gezien of alleen the one with the pink parachute?

giphy

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *