Meteen naar de inhoud
Home » Ga je mee op schatjacht?

Ga je mee op schatjacht?

Ik ben gek op spelletjes. En best fanatiek, ook. Normaal heb je bij spelletjes niet kans om iets te winnen, maar bij dit spel wel.  Polar gaat namelijk morgen (24 februari) een echte schatjacht organiseren. De schat? Een Polar M200 GPS hardloophorloge. Lijkt mij prima om lekker naar te gaan treasure hunten! Degene die hem het eerst vindt, mag hem houden! Hoe leuk is dat!

In Nederland worden de clues gegeven door Girlslove2Run en Urban Runners. Ook heeft Polar op hun website meer informatie staan over deze schatjacht. Het is wel in het Engels, dus als je liever meteen naar het Nederlands door gaat dan zou ik zeggen surf naar de website of instagram accounts van Girlslove2run of Urban Runners en anders kun je hier meer lezen.

Ik denk dat helaas het horloge zich in Amsterdam en omgeving zal bevinden… dus of je moet flink op reis gaan, anders dan zou ik zeggen; succes aan alle mensen die hier in de buurt wonen ;)!

En bij een schatjacht moet ik ook een beetje denken aan Pirates of the Carribean, dus gooi ik er een quote van de enige echte Jack Sparrow in…

“Not all treasure’s silver and gold, mate.” – Jack Sparrow

 

…Good luck hunting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *