Meteen naar de inhoud
Home » Lieve X, ga je met mij deze uitdaging en dit avontuur aan?

Lieve X, ga je met mij deze uitdaging en dit avontuur aan?

Even vooraf.
Ik hoef de meesten van jullie vast niet te vertellen dat ASICS op zoek gaat naar nieuwe leden voor hun hardloopcommunity. Sinds gisteren kun je je hier inschrijven. En dat heb ik dus ook gedaan. Maar ASICS is op zoek naar een team. Mensen met een passie voor hardlopen en alles hierover te delen. Niet alleen herken ik mezelf enorm in het stuk (ik vink zo het lijstje af!), maar is het natuurlijk te gek dat ze een heel team zoeken. Hoe snel of langzaam je bent. Je passie en drive en liefde voor het hardlopen staat voorop. En een team is net zo sterk als de som van zijn individuen en dus zal ASICS nog een enorme kluif krijgen om aan massa’s (trust me; duizenden zullen zich inschrijven) de dertig members bij elkaar te zoeken om een gevarieerd, tof, passioneel team bij elkaar te krijgen. Vier members zijn al bekend, Robert Lathouwers, Chris Berendse, Erlinde van Runwaygirls en Manon. De zoektocht gaat uit naar 25 anderen (ik reserveer wel even een plekje voor mezelf hoor! Ik kan gelukkig nog wel tellen ;)).

Hoewel ik heel graag deel uit zou willen maken van het team is het team net zo sterk als de samensmelting van al die losse individuen. En dus vind ik het na mijn inschrijving tijd om een paar mensen die ik bewonder, die een inspiratie voor me zijn of die ik gewoon ontzettend graag mag, ook wil vragen of ze deze uitdaging met me aangaan. Ik weet natuurlijk niet of iedereen zich al heeft ingeschreven (vast wel), maar met deze mensen in wat voor team dan ook kan het niet mis gaan.

Het mooie aan de hardloperscommunity in het algemeen vind ik dat het online en offline, jong en oud, man of vrouw, ervaren of beginner, verbindt. Een aantal van de mensen die ik hieronder noem heb ik soms nog nooit in het ‘echt’ ontmoet, maar volg ik bijvoorbeeld via instagram, Strava of via een hardloop Facebook pagina. Sommige mensen heb ik op een event of hardloopwedstrijd mogen ontmoeten en ben ik hierdoor contact mee blijven houden. Mijn passie voor het lopen heeft me een heel nieuw netwerk laten aanleggen met zoveel inspirerende en leuke mensen… Dus ik besef me dat dit lijstje hieronder echt nog lang niet compleet is, maar ik wilde toch graag wat mensen in het zonnetje zetten. De volgorde is random. Mijn woorden gemeend. Ik wens Asics veel succes met het kiezen van een top team en zal hoe dan ook, of ik deel mag uitmaken of niet, dit team blijven volgen! Ga ik nu nog snel een rondje om. Cheers!

Dus lieve…

Mari
Mari, waar zal ik eens beginnen. Ik ‘volg’ je al een tijdje online (of wij volgen elkaar) en in Disney hebben wij elkaar voor het eerst mogen ontmoeten en zouden we samen de race der racen lopen. Helaas liep deze race voor mij niet af hoe ik het in mijn hoofd had, strompelend met tranen en een flinke spierscheur. Maar ik vergeet jouw lieve woorden en knuffel onderweg nooit! Dat jij de moeite nam om te stoppen en er even voor mij te zien was hartverwarmend. Je bent bovendien een unieke persoonlijkheid in hardloopland met je rock achtergrond. Je enthousiasme is aanstekelijk en bovendien heb je een fantastisch lief en leuk gezin (ze moeten je zoontje meteen een Asics contract geven, haha!). Met jou rennen is altijd een feestje. En je bent een behoorlijke Asics fanaat. Je zou fantastisch in het team passen!

Peet
Onze fun runner met ambities. Wat ben je een heerlijk mens. Vol met enthousiasme en energie. Jammer dat je zo ver weg woont, ik zou zeker wel wat vaker hardloop dates met je willen. Maar die 30 km samen dit jaar hebben we vastgezet. Staat het nog een keer zwart op wit. Ik moet enorm lachen om je creativeit, gekke apps en de manier waarop jij praat in instagram namen (zullen we maar meteen erin gooien dat mijn bijnaam nu hamstertje is omdat ik een wat lastiger achternaam iets (iets met hamster…) (dit is dus ter Harmsel ;)). Je bent een passionele hardloopster met als ik het goed heb ook ruim 2.500 kilometer afgelopen jaar op de teller, dus heel veel hardloopervaring. En project Snelle Peet komt er ook zeker van dit jaar. Het is altijd super leuk om deel te mogen maken van je energie en sparkle en positiviteit en je zou alleen daarom al een top aanvulling zijn op het team. PS: samen duimworstelen?

Andrea
We kennen elkaar uit een vorig leven en kwamen elkaar na jaren weer tegen met een gedeelde passie: hardlopen!  Hoe leuk is dit! Ik vind je echt een super krachtige vrouw en leuk mens. Ik doe het je niet na met al je wereldwijde OCR deelnames en je kracht met crossfit in combinatie met het hardlopen. Een keer een obstacle run vind ik best leuk, maar nee mijn voorkeur is toch echt naar gewoon lekker hardlopen. Je blog leest enorm leuk weg en je energie en enthousiasme zijn altijd aanstekelijk. En bovendien ben je een echte party maker, dus ja met jou in een team is er in ieder geval volgens mij altijd een afterparty! En een feestje ben ik ook echt wel voor in ;)!

Natalie
We kennen elkaar helemaal niet, maar ik moet gewoon enorm lachen om je energie en vind het bijzonder knap hoe je je hele levensstijl hebt omgegooid. En een 10 kilometer rond de 45 minuten is ook mijn ambitie voor 2017, dus wie weet kunnen we daar dan samen een gooi naar doen (ik moet wel van iets verder komen, net boven de 46 minuten :)). En als we dan samen in het team moeten komen moet ik gewoon die lichtjesringen ook hebben haha. Ben ze nog steeds niet tegen gekomen in een feestwinkel ofzo!

Miny
Wat ben jij een leuk mens! Zo tof dat we elkaar hebben leren kennen vorig jaar. Je bent altijd vrolijk en optimistisch en weet ook nog alles eens goed te relativeren. Zo lief hoe je ook na mijn blessure elke keer even aan gaf dat ik wel wat rustig aan zou moeten doen J. En hoe knap dat jij je na jouw blessure terug gevochten hebt met daarna een super snelle halve marathon en op de valreep ook nog eens in 2016 een PR op de 10 KM! Ook jouw energie, positivisme zou een aanvulling zijn voor het team.

Meike
Natuurlijk kan onze knuffel Brulmuppet niet ontbreken in dit lijstje. Ik ken je nu net zo lang als Miny. En ook kan ik niet anders zeggen dat je een top mens bent. Je staat altijd voor iedereen klaar en geeft een luisterend oor. Maar ook heb je zelf gewoon even een knuffel en wat positieve energie nodig en hoop ik dat ik dat ook genoeg aan jou geef! Ik hoop dat je in 2017 helemaal hersteld van je blessure en weer voor de 100% kunt genieten van het lopen. Jij bent echt het voorbeeld van doorzettingsvermogen en gaan voor je dromen. Als het even neerzit gewoon de draad weer oppakken met een dikke vette glimlach. Ook jou is een plek ook super gegund!

Gaby (Gabriëlla)
De kilometervreetster die zelfs al rennend oliebollen haalt ;)! Ik vind het enorm leuk om je te volgen online en je af en toe met een event tegen te komen. Knap hoe jij je wisselende diensten combineert met je passie voor het lopen en hoe je al 6 x een marathon hebt gelopen. Zo tof! Je foto’s met een knipoog zijn ook om te lachen. Je bent gewoon lekker eerlijk in hoe je je voelt en dat is een verademing vaak bij alle oppervlakkige zaken die ook wel online tegen komen. Je bijt je net als ik vast in je goal dus dat hebben we al in common ;)!

Shiva Zanoli
Zo tof hoe je je passie voor het lopen kunt combineren met het mama zijn. Ik vind het te gek dat je al meer dan 400 dagen in je running streak zit. De mijne viel helaas uit na een flinke blessure vorig jaar, maar ik ben nu al weer lekker op dreef. Ik krijg af en toe brrr neigingen als ik zie dat je met dit weer in een korte broek loopt, maar vind dat ook wel weer enorm tof! Ik heb je op een event mogen ontmoeten en vond je energie en positivisme aanstekelijk en vond het enorm leuk. Ik herken heel er het ‘kunnen en mogen lopen ook al is het een klein stukje’ in je en kan me hier heel erg herkennen.

Dus lieve allemaal… gaan jullie (hopelijk samen) met mij dit avontuur aan?!

PS ik wil niemand met deze blog tekort doen, want er zijn zoveel mensen die ik nog meer bewonder, inspireer en die ik zeker een plekje gun! En waarvan ik zelf denk dat ze zo tof in dit gevarieerde team zou passen. Gelukkig hoef ik geen keuze te maken; succes ASICS ;)!

PSS ASICS mochten jullie nog een mascotte zoeken, ik heb een super leuk lief hondje die me altijd photobombt. Hij wil veel aandacht. Loopt weinig hard (maximaal 1 kilometer, dan zet meneer het op het gewone lopen), maar geeft veel liefde ;). En hij is ook niet een door-elk-weer loper. Bij regen keert ie z’n kont gewoon rechts omkeert ;)!

 

patty-en-kenji2 patty-en-kenji patty-en-kenji3

1 reactie op “Lieve X, ga je met mij deze uitdaging en dit avontuur aan?”

  1. Naaaaaah Hamstertje, wat onwijs lief van je! Het zal inderdaad wel echt een klus worden voor Robert en zijn team, als je al ziet hoeveel mensen er (te zien op insta) zich hebben ingeschreven ???. Het is ook echt niet niks wat er tegenover staat natuurlijk. Het zou echt fantastisch zijn als we een team zouden vormen met alle mensen die je hier in je blog hebt genoemd, dat zijn inderdaad echte toppers. Maar als we het dit jaar niet worden, dan maken we volgend jaar opnieuw kans. (Tegen die tijd zijn mijn duimen ongeveer zo groot als mijn hele handen van al dat duimendraaien/duimworstelen) . Voordat dit een extreem lang verhaal wordt: je bent zelf een echte schat en ik duim ook voor jou dat je het wordt! Maar die dertiger staat… wat er ook gebeurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *