Meteen naar de inhoud
Home » May shopping be your cardio.

May shopping be your cardio.

Shopping. Een thema waar denk ik veel vrouwen blij van worden. Als ik lekker generaliseer. Mijn motto: Als je veel sport, heb je veel sportkleding nodig. Right? Want die wasmachines moeten wel lekker vol blijven draaien en je wil natuurlijk wel een keer een “selfie” met andere sportkleding. En omdat we in Nederland wonen hebben we zulk wisselvallig weer, dat we wel móeten afwisselen. Kortom; genoeg redenen en excuses om eens lekker te gaan shoppen. Nu weet ik niet of online shoppen ook als cardio geldt, maar ik ben er in ieder geval vaak wel uuuuuuren druk mee. Dit resulteerde afgelopen week in een mooie aanvulling van mijn ‘stash’ sportkleding. Nu geef ik ook graag dingen door of weg, dus dat loopt altijd wel los. Maar toch beken ik dat ik altijd best wat ‘hebberig’ wordt en soms best veel keuzestress heb. Maar ik heb wat mooie dingen kunnen scoren en zal jullie in deze blog meenemen in mijn laatste veroveringen. Ik houd van mooie merken, maar ben niet echt merkvast. Al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd graag op New Balance hardloop en dit veel afwissel met onder andere mijn Asics, Brooks, Mizuno, Saucony en Adidas . Doordat ik ook lange afstanden train staan mijn mooie Nike Free en andere Nike running shoes een beetje stof te vergaan, maar daar kan ik wel elke keer mooi naar kijken. En ja; ik heb behoorlijk wat verschillende schoenen. Met een snelle training pak ik al gauw een andere schoen dan tijdens een trail training of een rustige duurloop. Wie weet dat ik dus ook eens een artikel wijdt aan mijn hardloopschoenen collectie. Al gaan ze zo gauw stuk dat ik best wel mijn collectie afwissel.

Goed, terug naar mijn online shopping confession en veroveringen van de laatste week.

2XU compressiekousen
Doordat ik vorig jaar behoorlijk veel blessures heb gehad ben ik dit jaar extra voorzichtig. Ik loop dan ook graag met compressiekousen. Maar omdat deze best duur zijn koop ik ze niet heel erg vaak. Toe ik deze gave kleurcombinatie zag van 2XU was ik verkocht!

2xu-compressie-kousen

Adidas multicolour tight
Voorheen kocht ik het liefst alles in zwart, zwart en zwart. Mooi makkelijk. Maar omdat ze tegenwoordig zoveel leuke kleurtjes en prints hebben probeer ik daar toch mee te varieren. Ik heb al wel wat ‘clowns’ opmerkingen gehad toen ik met trots deze Adidas tight showde, maar who cares! Ik vind hem erg leuk. Straks als het kouder wordt en ik weer een lange broek moet gaan dragen (kan ik al echt tegenop zien haha), dan doe ik dat eerst mooi nog in vrolijke stijl!

 

adidas-multicolour-tight

Adidas performance korte broek
Omdat de zomer nog wel even aanhoudt en ik eigenlijk merk dat ik wel wat korte broekjes erbij wilde hebben, heb ik deze van Adidas nog gescoord. Ik vind Nike en Adidas altijd fijn zitten qua korte broeken (ook andere merken wel) en heb het liefst een lekker wijd kort broekje; maar wel met een band me een ritsje zodat ik wat kleins te eten, mijn huissleutel of iets anders kan meenemen.

adidas-performance-korte-broek

Adidas performance tights multi color
Ik kocht eerst ‘offline’ de sport BH en toen ik verder ging winkelen online kwam ik deze bijpassende tight tegen. Kon ik dus niet laten liggen en ging hup zo in mijn winkelwagentje.

adidas-performance-tights-multi-color

Adidas women’s techfit Floral explosion bra
Super leuke print en zat meteen goed. Deze scoorde ik tijdens een offline winkeltochtje met manlief en deze ging mooi mee!

adidas-women-s-techfit-floral-explosion-bra-ss16-sports-bras-and-underwear-ss16-ai6397

Erima sportshirt black
Ik draag graag simpel een sport BH of sport top en dan een shirtje eroverheen. Aan zwarte shirtjes heb je dus nooit genoeg! Want ze zijn vaak toch echt een keer op. Ik heb nog niet iets eerder van Erima gehad dus ben benieuwd wat mijn ervaringen met dit merk gaan zijn.

erima-sportshirt-black

Erima sportshirt oranje
Als ik straks weer met lange mouwen loop, omdat het kouder wordt, vind ik het fijn als er wel een rits bij de hals zit. Ik vind bovendien deze fel oranje kleur te gek omdat je dan ook goed opvalt. Als het donker is draag ik ook verlichting, maar toch heb ik met een fellere kleur een wat veiliger gevoel dan met een zwart shirt. Ik heb nog niks van dit merk dus ben heel erg benieuwd. Grote plus is de rits en zakje op de achterkant!

erima-sportshirt-oranje

Namaste positive
Gewoon een leuk shirt met een leuke quote. Kan ook prima casual op een jeans!

even-odd-active-tshirt-print-black-white

Nadi legging
Even terug naar de jaren 90 met deze legging 😉

nadi-legging

Nadi top
… en bijpassende top 😉

nadi-top

New Balance Breathe Demping hardloopschoenen
Moet ik meer zeggen? Roze! Nee. Zonder gekheid. Mijn favoriete New Balance schoen met demping is aan vervanging toe en dus gaat deze in de test!

new-balance-breathe-demping-hardloopschoenen-green-white
Nike Performance 2 in 1 korte broek
Ik heb al heel veel leuke shorts van Nike maar deze stond nog hoog op mijn wishlist!

nike-performance-2-in-1-korte-broeken-omega-blue-deep-royal-blue-reflective-silver

Nike Performance Balance Top
Ik scoorde die gave kanariegele compressiekousen van 2XU en wilde graag een bijpassende top. Zwart broekje eronder en klaar! Vind het wel leuk als mijn kleding toch een beetje matcht bij elkaar.

nike-performance-balance-top

Nike performance cool breeze sportshirt
In de winter train ik ook veel binnen en soms staat dan de airco behoorlijk hoog aan. Dit shirt heeft lange mouwen maar is toch lekker luchtig. Mooie sport top eronder en je bent klaar!

nike-performance-cool-breeze-sportshirt

Nike Performance korte broek light wild mango reflective silver
Super leuke short van Nike in een super gave kleur. Ik heb schoenen die hier goed bij matchen dus dacht meteen; in mijn shopping bag!

nike-performance-korte-broeken-light-wild-mango-reflective

Nike Performance Legendary Tights Black Wolf Grey
Ik heb veel Legendary Tights van Nike, zitten zo lekker! Ik vond deze print voor het najaar echt weer helemaal leuk dus die was ook snel klik besteld :).

nike-performance-legendary-tights-black-wolf-grey

Nike performance starglass 3 rival korte broek
Met zwart kun je weinig fout doen en een kort broekje in de collectie erbij is altijd een goed idee!

nike-performance-starglass-3-rival-korte-broek

 

Nike performance topomega blue black white
Ik vind zoals ik al eerder schreef het heerlijk om snel een sporttop aan te schieten en een wat losser shirt erover heen. Ik heb er veel van Nike, maar deze blauwe kleur ontbrak nog!

nike-performance-top-omega-blue-black-white

Nike pronto miller tank
Ik ben fan van de Miller tops van Nike; zitten altijd goed. Deze paarse/fuchsia print had ik nog niet eerder gezien dus daar ben ik ook erg blij mee! Deze kocht ik gewoon ‘offline’ in een winkel.

nike-pronto-miller-tank

Only play set muts zwart
Als het straks echt gaat vriezen heb ik vaak een hoofdband of muts op. Ik heb de voorkeur voor een band omdat ik vaak met een paardenstaart inloop. Deze muts heeft speciaal een uitsnede voor je paardenstaart, dus dat betekent helemaal een lekker warm hoofd!

only-play-set-muts-zwart

Speedo badpak black Bali blue fluo yellow
Ik zwem twee keer per week en vind het leuk om mijn badpakken af te wisselen. Deze Speedo heette “Bali” en dus was ik al snel verkocht ;)! Vond de kleuren ook erg mooi, dus die scoopte ik ook nog snel even mee.

speedo-badpak-black-bali-blue-fluo-yellow

Confession. I sometimes can be quite a bit of a shopper ;)! Maar daarmee help ik toch ook de economie? Right? Dus to be selfie-continued showcasing all these beauties!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *