Meteen naar de inhoud
Home » Waarom ik ren.

Waarom ik ren.

Waarom ik ren. Ik ben een met mezelf als ik ren. Wanneer ik aan het hardlopen ben kan ik alles loslaten. Ik kan mijn gedachten op een rijtje zetten. Ik kan mijn eigen lichaam en geest uitdagen en versterken. Ik vind rust en soms zelf antwoorden wanneer ik ren.

Het hardlopen heeft me nieuwe plekken laten ontdekken. Nieuwe mensen laten leren kennen.

Het hardlopen daagt me uit, maar laat me ook relativeren. Het hardlopen heeft me mijn eigen grenzen doen verleggen en laat me elke keer nieuwe doelen stellen.

Geen enkele kilometer neem ik als vanzelfsprekend. Het is hard werken en genieten tegelijk. Van mijn eerste hardloop rondje buiten tot het lopen van mijn eerste marathon.

Ik ren om me vrij te voelen. Ik ren omdat het me sterker maakt, zowel fysiek als mentaal.

Ik kan de hele dag uitkijken naar het moment wanneer ik weer die dubbele knoop in mijn veter leg, mijn Polar zijn GPS laat zoeken en weer naar buiten mag om te lopen. Soms met een plan, maar nog vaker veel zonder plan.

Het hardlopen maakt mij compleet. Met iedere stap die ik zet. So go out. Explore. Enjoy the ride!

Wat is voor jouw de belangrijkste drijfveer om hard te lopen? Wat brengt het hardlopen jou? Ik ben heel erg benieuwd!

Liefs Patty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *