Meteen naar de inhoud
Home » #WIN: WIE JARIG IS TRAKTEERT! WIN EEN SPIBELT NAAR KEUZE

#WIN: WIE JARIG IS TRAKTEERT! WIN EEN SPIBELT NAAR KEUZE

Hiep hiep hoera! Op 27 april bestaat mijn blog al weer 1 jaar. Het is dus niet alleen feest voor onze Koning! Ik weet nog heel goed dat ik iets meer dan een jaar geleden elke keer al tegen mezelf had gezegd dat het zo leuk zou zijn om over mijn passie, hardlopen, te kunnen schrijven. Het duurde toen even voordat ik de eerste stap durfde te zetten, maar inmiddels ben ik een jaar en heel wat blogs verder. Wat gaat de tijd toch snel!

Wie jarig is… Trakteert!

Omdat mijn blog een jaar bestaat is het natuurlijk leuk als je ook kunt trakteren! Dat hoort er toch wel een beetje bij? Nou, ik heb er even over nagedacht wat tof zou zijn. Het moet natuurlijk gerelateerd zijn aan hardlopen, want dat is mijn nummer 1 blog onderwerp. Daarnaast moet het natuurlijk voor mijn lezers leuk zijn om te winnen en moet ik zelf het een waanzinnig product vinden (iets weggeven wat je zelf niet leuk vindt kan, maar dat is ook weer niet echt aardig dan, toch?). Nou, naar lang wikken en wegen ben ik er uit hoor:

…ik verloot een SPIbelt naar keuze.

Wat is SPIbelt?
SPI staat voor: Small Personal Item. Belt is engels voor tasje. De SPIbelt is een tasje aan een heupriem, maar dan wel een heel erg praktische riem. Ooit bedacht door hardlopers voor hardlopers. Het minimalistische tasje lijkt nogal klein, maar is zo elastisch dat er naast je (grote) telefoon ook nog plek is voor je sleutels, bankpassen je ID, je OV-kaart en zelfs nog voor een lippenbalsem. En het mooiste is: het tasje vormt zich naar je lichaam en schudt of schuift daarom niet als je beweegt! Erg slim dus.

Waarom koos ik voor de SPIbelt?
3 weken voordat ik mijn eerste marathon liep moest ik natuurlijk iets vinden om de gelletjes waar ik over las te vervoeren. Maar hoe vervoer je nu 6 – 7 gelletjes, misschien je mobiele telefoon, zakdoekjes en andere zaken zonder een zware rugzak mee te nemen of zonder het te verliezen?

 • Broekzak: geen optie; je broek zakt er letterlijk van af en bovendien hebben de meeste dames shorts geen grote zakken voor zo veel producten. Ook gaat dit schuren.
 • Mijn water rugzak: geen optie. Ik kan deze prima gebruiken voor mijn gewone lange duurlopen als ik zelf water moet meenemen (veel water), maar bij warm weer zit alles wat extra gewicht is in de weg. Nee, dit vind ik met dat warme weer geen optie.

Ik had natuurlijk al vaak mensen bij de halve marathon zien staan met een SPIbelt. Na een beetje Googlen kwam ik dan op de website van SPIbelt terecht. Dat was stap 1. Toen moest ik nog op zoek gaan naar de voor mij juiste SPIbelt. Voor elke loper is er namelijk een.

Ik ging zelf voor de SPIbelt Endurance serie met toegevoegde waterflesjes. Ik had kunnen kiezen voor de SPIbelt Venture Series; daar zitten direct waterflesjes bij, maar minder lusjes voor de gelletjes. Andere voordelen van de SPIbelt? Hij schudt niet, verschuift niet, er past een telefoon in en in de Endurance serie past zelfs mijn iPhone 6. Ook is hij weerbestendig.


SPIbelt Venture

SPIbelt Endurance

Tijdens de marathon deed de SPIbelt het meer dan perfect! Ik droeg 6 gelletjes, een reep, zakdoekjes en 1 flesje met sportdrank met me mee (het waren 2 flesjes, totdat ik onhandig er 1 in de Dixie gooide voor de start…).

Winnen?!

Wil jij kans maken op een SPIbelt? Laat dan in een reactie onder deze blog achter wat jij allemaal zou vervoeren in de SPIbelt, voor welke run(s) jij hem zou gaan gebruiken en waarom jij denkt dat de SPIbelt de oplossing is voor jouw hardnekkige ‘probleem’ van het vervoeren van een bepaald(e) item(s) tijdens het hardlopen. Laat ook even weten welke SPIbelt jij zou willen winnen. Uiteraard is het leuk wanneer je mijn Facebook pagina volgt of me op Instagram volgt. Dan lees je ook als eerste de uitslag :-).

…Ik ben heel erg benieuwd!

Meedoen kan tot zondag 7 mei a.s. Maandag 8 mei 2017 maak ik op mijn blog de winnaar of winnares bekend! Hij of zij mag dan een SPIbelt naar keuze uitzoeken en SPIbelt zal zorgen dat deze zo snel mogelijk in zijn of haar bezit is! Uiteraard geldt dat de keuze hierbij is op basis van beschikbaarheid :).

… Op naar het volgende feestje..!

26 reacties op “#WIN: WIE JARIG IS TRAKTEERT! WIN EEN SPIBELT NAAR KEUZE”

 1. Allereerst gefeliciteerd !! Een spibelt zou super zijn ! Zoiezo moet mijn telefoon Altijd mee voor #runfies daarnaast mijn sleutels. En eventueel mijn reep voor als ik verder ga. Ik heb na rotterdam de smaak te pakken en een spibelt zou goed van pas komen bij een volgende marathon… Twijffel tussen amsterdam of leuk ergens in het buitenland ?

 2. Ik zou mijn telefoon meenemen. Mijn huissleutel, gelletje of reep. Wc papier… dat is soms zoooo nodig… ??
  X Yolanda

 3. Hoi hoi! Ik volg je sinds de Lady’s park run en ik lees al je blogs met veel plezier! Ik loop al een tijdje, maar iedere keer gesluimerd met blessures. Ik had een paar weken voor de lady’s park run eindelijk alles weer op orde en heb getraind voor die wedstrijd. Dit ging heel goed en ben nu aan het opbouwen naar de 10 km.

  Tijdens de steeds langere duurlopen merk ik wel dat ik heel graag water meeneem! Alleen is in de hand houden niks waard haha. Ik heb een keer een kleine ronde uitgestippelen die ik dan een paar keer liep. Mijn flesje water ergens in de bosjes verstopt en zo kon ik ieder rondje wat drinken! Maar dit is natuurlijk verre van optimaal.

  Ik las over de spibelt in je blog van de marathon en het lijkt mij dus echt super handig. Het zou mijn hele ‘water’ probleem oplossen 🙂 Verder zou ik mijn mobiel voor muziek en runkeeper er ook in meenemen, die zit nu nog om mijn arm. Ennn natuurlijk sleutels 🙂

  Sportieve groetjes,
  Lisette

 4. Marianne van Amersfoort

  Allereerst gefeliciteerd! Ik lees en volg je met veel plezier. Ik ga 17 september de 10EM lopen bij de Dam tot Damloop, dan is zo’n SPIbelt vast handig. Bij mijn trainingen ga ik ook langere afstanden lopen, dan neem ik mijn telefoon mee, id en alarmnummer (altijd ivm epilepsie, mocht ik een aanval krijgen), repen, huissleutel, zakdoekjes als er hoge nood is en misschien water, al heb ik 2 hele handige waterflesjes voor aan mijn handen. Leuke actie, ik denk dat ik er sowieso eentje ga halen na 8 mei. Groetjes Marianne!

 5. Hi! Van harte met de 1e verjaardag van je blog. 😉 ik lees je posts altijd met veel plezier.
  21 mei loop ik de marathon van Kopenhagen en zo’n spibelt zou daarbij natuurlijk mega handig zijn! Bij het trainen en bij het lopen van halve marathon runs neem ik graag een gelletje (of 2) mee. Maar voor de marathon zal ik zeker 6 gelletjes en een reep mee willen nemen. Bij de halve marathons stop ik zo’n gelletje in het achtervakje van mijn broek, maar zoals je zelf ook schrijft is het nog een hele klus daar 6 stuks in weg te stoppen haha. Omdat er genoeg water wordt aangeboden langs de kant, zou mijn voorkeur uitgaan naar de endurance type. 🙂 xx Michelle

 6. Ik neem dan mijn telefoon, huissleutel, kauwgom, dextro, wine gums, water en energiedrank mee. Als alles erin past kan ik mooi op 21 mei de halve lopen in Leiden.

 7. Helaas zoals je denk ik wel gelezen heb zit hardlopen er voor mij even niet in. Maar als ik er een zou kunnen winnen zou ik hem aan mijn schoonzus geven. Zij is net begonnen met hardlopen. Zij zou haar telefoon, sleutels meenemen. Ikzelf zou mijn phone, sleutels en een dropje voor onderweg meenemen.

 8. Doe zou handig zijn joh voor gsm, sleutel, gelletjes en wat allemaal nog meer.
  Ga nu de deur uit voor een duurloop met armband voor gsm en hier prop ik dan de rest nog bij, niet echt handig en ideaal hardlopen mmmmm ook niet echt. Deze winactie komt dus eigenlijk goed van pas haha we gaan duimen….

 9. Gefeliciteerd?
  Ik zou hem wel heel graag willen winnen. Geen telefoon meer op mijn arm en geen gelletjes meer bij elkaar in een te klein vakje achterop mn broek of zelf achter mn BH? Kzou hem dan gebruiken bij lange duurlopen, bij de super gave obstackelrun Tot de nek in de drek, halve van Zwolle en nog veeeeel meer leuke lopen?
  Groet van Jolien

 10. Jeeeej happy birthday! 1 jaar alweer, wat gaat het snel he..
  Wat een uitkomst zeg is de Spibelt! De zakjes in mijn broek zijn veel te klein en inderdaad, dan hangt mijn broek alweer tien centimeter lager. Ik kan deze spibelt goed gebruiken bij de trainingen die ik geef aan mijn hardloopgroepje op weg naar de Dam tot Damloop. Zo kan ik kleine attributen meenemen en weet ik zeker dat mijn sleutel veilig opgeborgen zit????.

 11. Gefeliciteerd! Ik zou er heel graag ééntje willen voor de zomermaanden. Ik ben nu een halfjaar aan het hardlopen met mijn hond en in de zomer is het natuurlijk warm. Mijn jasje waar nu mijn sleutels ingaan en mijn mobieltje wordt dan te warm en ik heb nog geen idee hoe ik dat ga oplossen. Het lijkt me ook heel handig om twee waterflesjes te hebben, eentje voor mij en eentje voor de hond 🙂 Samen delen 😉 Ik zou hem voornamelijk gebruiken om te trainen omdat ik nog niet veel wedstrijden loop, maar ik hoop dat ik dit jaar in Kopenhagen een wedstrijd kan doen, dan zal deze dus ook zeker meegaan 🙂

 12. Hartelijk gefeliciteerd!
  Ik zou deze graag willen winnen,
  Voor mijn 1ste halve marathon en mijn lange duurlopen er naartoe. Heb al veel uitgeprobeerd maar nog niet echt iets gevonden!
  Dus waag ik graag een gokje!!
  Succes met je blog!!
  Groetjes Esther

 13. Allereerst gefeliciteerd!! Leuk dat je blog nu een jaar bestaat. Je schrijft in ieder geval leuke stukjes met veel plezier te lezen!
  Wat zou ik meenemen? Ligt er natuurlijk aan hoe lang je gaat lopen. Maar sleutel & telefoon gaan altijd mee. Bij langere stukken een reepje en/of een gelletje. En wat drinken is soms ook wel fijn.

 14. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog!
  En deze winactie komt echt precies op het goede moment, aangezien ik net opzoek was naar zoiets!
  Ik heb sinds kort een hardloophorloge, zodat ik niet meer steeds mijn telefoon in zo’n vervelende band om m’n arm hoefde mee te nemen. Maar tijdens wat langere runs vind ik het toch niet zo’n fijn idee om zonder telefoon van huis te gaan, dus lijkt zo’n tasje om je heupen me super handig!

  Daarnaast heb ik me ingeschreven voor de dam tot damloop en ga ik eind oktober waarschijnlijk m’n eerste halve marathon lopen dus dan kan ik mooi mn OV, ID, pinpas, sleutels, telefoon en oortjes in de spibelt.

  Graag zou ik de spibelt Endurance willen willen, zodat ik op de langere afstanden eventueel ook gelletjes mee kan nemen.

  Groetjes Ilse

 15. Ik zou naast gelletjes mn nieuwe Salomon soft flask meenemen. Bij langere afstanden heb ik het probleem (en jeeej de zomer, komt eraan) dat ik niet weet goe ik drinken mee zal nemen. Een belt met drinkflessen is, helaas, echt niets voor me :/ m’n nieuwe fles zou naast gel en sleutel ideaal in de endurance belt passen 🙂
  En uiteraard gefeliciteerd met je blog 🙂

 16. Hallo! Proficiat met je eerste verjaardag, dat er nog veel mogen komen! 🙂 De spibelt venture zou ideaal zijn om me te helpen trainen voor mijn sub 2u halve marathon in oktober. Nu moet ik bij een lange duurloop een flesje water in een onhandige draagriem van Decathlon dragen, daarbij gepropt enkele gelletjes die eruit vallen wanneer ik het flesje neem om te drinken, en dan nog mijn gsm in een armband en sleutels in een irritant zakje in mijn broek.
  Een spibelt venture zou mijn lange duurloop net iets gemakkelijker maken, en het lijkt me op kortere loopjes ook gemakkelijker om mijn gsm mee te nemen in de spibelt dan in een armband.
  Groetjes xxx

 17. Hey, proficiat!
  Ik zou graag deelnemen om mijn loop carrière naar een hoger niveau te tillen. De spibelt venture zou hiervoor super zou zijn!!
  Groetjes

 18. Hallo, graag zou ik deelnemen aan deze winactie. Ik zou graag wat langere afstanden lopen en dan is een spibelt venture best handig om water en gelletjes te vervoeren.

 19. Tja, toch die standaarddingen he…. Huissleutels (geen huisgenoot, dus absoluut noodzakelijk), telefoon, zakdoekjes, beetje geld voor je-weet-maar-nooit.

 20. Jaren ben ik bezig geweest mezelf klaar te stomen voor een wedstrijdje, maar keer op keer raakte ik geblesseerd.
  In januari ben ik toch de uitdaging weer aangegaan en afgelopen week liep ik een heerlijk 14 km.
  Inmiddels ingeschreven voor wat kleine loopjes, maar ook voor een halve marathon in Breda en de Ten Miles van de Dam tot Damloop.
  Voor zowel het trainen maar ook voor deze twee laatste lopen zou ik graag deze fantastische prijs winnen.

  En niet te vergeten: proficiat met je jubileum! Niets mooier dan doen wat je zo graag doet én goed kan!

 21. Dit zou perfect zijn!! Over precies 3 weken en 1 dag ren ik de marathon van Tilburg. Eind mei kan het natuurlijk super warm zijn en een handige belt met een waterflesje zou ideaal zijn. Ik heb al verschillende opties geprobeerd maar heb de droom oplossing nog niet gevonden. Dit klinkt ideaal! Hopelijk helpt me dit net als jou in Rotterdam de finish over, wat een geweldige blog was dat!!

 22. Gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag!

  Ikzelf ben al helemaal fan van de spibelt en zou er zelf niet meer eentje extra hoeven. Ik ben er namelijk al helemaal van overtuigd dat hij echt doet wat hij beloofd.

  Ik doe wel graag mee voor mijn vriendin die alles nog in haar zakken stopt. Zo onhandig! Ik denk dat ze haar telefoon en sleutels veel beter in een spibelt kan vervoeren. Zeker met het lekere weer op komst en je niet altijd zakken hebt. En je dan ook wat water mee neemt. Klinkt als je handen vol… De Endurance zou super zijn voor haar.

 23. Hai gefeliciteerd. Ik zou meenemen tijdens run; zakdoekjes dadels water telefoon etc…. Maar ook tijdens uitgaan of vakantie is t super handig lijkt mij.

 24. Gefeliciteerd met je 1e verjaardag! Ik heb ook mijn 1e verjaardag gevierd, want ik ben vorig jaar eind april begonnen met hardlopen. Het hardlopen is echt een passie van me geworden! In september heb ik mijn 1e halve marathon gelopen en 9 april heb ik de hele marathon in Rotterdam gelopen. Echt een fantastische ervaring, dus erg aan er meer volgen! Waar ik wel tegenaan liep was hoe ik al mijn spullen mee kon nemen. Telefoon, zakdoekjes, sleutels, gelletjes, winegums, dextro, geld, OV-kaart en drinken. Ik had nog een bottlebelt thuisliggen dus heb daar zoveel mogelijk in proberen te stoppen. Helaas zat deze belt niet lekker en bewoog hij bij elke stap op en neer. Ik ben hem zelfs 300m na de start al verloren! Ik heb hem wel weer opgeraapt en opnieuw vast gemaakt, maar ik dacht toen wel bij de eerst volgende marathon moet ik echt een goede belt hebben waar alles in past en die lekker zit. Ik dacht toen gelijk aan een SPIbelt! De SPIbelt venture lijkt me perfect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *