Meteen naar de inhoud
Home » Getest: Philips Sound Wireless sporthoofdtelefoon & WINACTIE!

Getest: Philips Sound Wireless sporthoofdtelefoon & WINACTIE!

Lets go back to 2014. Ik begon net met hardlopen en had écht muziek nodig om me vooruit te krijgen. Ik liep nog met mijn oude veelzijdige iPod. De oortjes bleven dan wel niet zitten, dus liep ik met gróte paarse oordoppen / koptelefoon op. Warm. Niet functioneel. Draadjes overal in de weg. En niet écht veilig. Maar hé; de muziek sleepte me erdoor.

Flashback naar 2016… Zoals je ziet niets gelogen aan de niet functionele koptelefoon.

Jaren later loop ik iets minder vaak met muziek, sinds dat ik moeder ben geworden. Tijdens mijn zwangerschappen moest ik letten op mijn ademhaling en hartslag en merkte ik dat ik dit beter onder controle had zonder muziek. Toch is muziek nóóit helemaal verdwenen, want als ik even een oppepper of motivatie nodig heb in de vorm van een leuke lyric, dan pak ik toch echt weer muziek erbij.

Nu mag ik van Philips Sound een aantal van hun audioproducten testen, waaronder de Philips A6606 Wireless.  Deze heeft een zogenaamde bone conduction technologie, waarmee je ook achtergrondgeluiden meekrijgt omdat de ‘oortjes’ niet in je oor, maar voor tegen je oor / jukbeenderen aan liggen.

Én deze kun jij winnen! Hierover meer in deze blog.

Toch even kort over Philips Sound. Deze biedt een veelzijdige reeks aan audioproducten, waaronder speciale sporthoofdtelefoons voor verschillende sporten. De geluidskwaliteit vinden ze belangrijk, wat ik dan ook weer belangrijk vind in het dragen van een product.

Wings for Life x Philips

Wat ik belangrijker vind dan een paar specificaties is de samenwerking die Philips Sound is aangegaan met Wings for Life. Zelf liep ik al een keer fysiek mee met dit evenement, de Wings for Life World Run. Ik vond dit heel bijzonder, want je werd achterna gezeten door een volgauto. Hoe ver je tijdens dit event liep, hing dus af van je snelheid t.o.v. de volgauto. Destijds stopte ik met 15 kilometer, omdat ik een blessure had. Jaren geleden schreef ik hier al de volgende blog over. Je rent eigenlijk voor degene die dat niet meer kan. De foundation heeft als doel een remedie te vinden voor ruggenmergletsel. Op dit moment zijn er maar op drie plekken fysieke evenementen (München, Zug en Poznan), maar kun je wél digitaal meedoen. Dit kan op 8 mei om stipt 13.00 uur.

In 2017 tijdens de Wings For Life run, toen nog in Breda

Philips Sound heeft nu een leuke tijdelijke aanbieding. Bij aankoop van een (selectie) Philips Sound Sports product wordt je inschrijfgeld voor de Wings for Life World Run (€20) betaald door Philips Sound. Lees hier meer .

Waarom ik dit doel zo mooi vind? Zoals ik 5 jaar geleden al schreef: Want we moeten ons allemaal denk ik wat vaker stil staan bij het feit wat voor een voorrecht het is dat je kunt (hard)lopen en gezond bent. Dat kan ik niet vaak genoeg benadrukken.

Win de Philips A6606!

Ik mag een keer de Philips A6606 draadloze sporthoofdtelefoon verloten. Maar, wat maakt deze sporthoofdtelefoon zo fijn?

+ Mis geen geluid van je omgeving, doordat geluid via geluidsvibraties via de jukbeenderen naar je oor worden geleid ;

+ Ruim 9 uur speeltijd na het opladen, dus die gaat wel een marathon mee!

+ Lichtgewicht met titanium structuur;

+ Kan tegen een flinke regenbui, dus hop hop gaan;

+ Een LED-lampje die je kunt besturen via de app, voor extra zichtbaarheid in het donker.

Nu is er voor mij ook een nadeel, namelijk

– Het liefst zou ik een sporthoofdtelefoon hebben met geïntegreerde opslag, zodat ik niet persé een ander apparaat mee moet voor opslag.

Leuk dus dat jij deze kunt winnen, toch?!

Wat moet jij doen om kans te maken?

Reageer onder mijn blog of Instagram bericht wat jouw favoriete nummer is om naar te luisteren tijdens een (lange) run. Leuk als je erbij vermeld waarom! Zelf doe ik het erg goed op R&B uit de jaren 90, maar ook motivatie muziek zoals bijv. Sia met Unstoppable.

Deze winactie sluit op 8 mei 2022, op de dag van de Wings for Life run. De winnaar of winnares wordt dan zo snel mogelijk door mij bekend gemaakt via Social Media.

6 reacties op “Getest: Philips Sound Wireless sporthoofdtelefoon & WINACTIE!”

  1. Lijkt me helemaal geweldig en veilig onderweg ❤ ik luister graag naar Happy Hardcore vanwege het vrolijkheidsgehalte en de beat om lekker ritme te lopen

  2. Wat leuk om te lezen en wat een leuke oude foto’s haha, vooral die met die mega grote koptelefoon 😅

    Elk vrolijk liedje of leuke meezinger is tijdens het hardlopen natuurlijk leuk, maar
    Captain Hollywood – flying high is toch wel een van de leukste. Als ik hardloop, krijg ik dan ook altijd de gedachten dat ik echt over de straten vlieg 😃

  3. Via deze weg ook een poging wagen. Mijn lievelingsliedje is Imaginary van Brennan Heart en Jonathan Mendelsohn, omdat het me altijd doet denken aan de bruiloft van mijn zusje en ik daardoor altijd met een dikke 😃 loop. Heel erg benieuwd naar deze koptelefoon. Zelf last van tinitus en oortjes in hebben maakt dit vaak erger. Benieuwd of dit misschien anders is met deze sporthoofdtelefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *