Meteen naar de inhoud
Home » THE BEFORE: Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend

THE BEFORE: Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend

Afgelopen weekend – waarbij het weekend vrijdag begon – was het dan eindelijk zo ver. Na maanden trainen, heel lang aftellen, gaan we eindelijk aan die magische reis naar Disneyland Paris beginnen! Het Halve Marathonweekend gaat eindelijk beginnen. Hoewel er al heel veel mooie woorden over deze magische reis op papier staan neem ik jullie ook mee in mijn versie.

“The things that make me different are the things that make me ME.” — Piglet

Even weer kind.
Het is lang geleden dat ik in Disneyland Paris ben geweest, 2011 om precies te zijn. Voor mijn man, die mijn plus 1 is, is het al weer 12 jaar geleden. Als je nog nooit in Disneyland Paris bent geweest dan is het lastig om erover mee te praten – maar dan adviseer ik zeker om dit op je bucket list te zetten. Los van het feit of je hardloper bent of niet ;). Want wie wil er niet even knuffelen met Mickey? Genieten van een magische omgeving? Gewoon lekker rondslenteren en af en toe in een attractie gaan waar je je lekker in kunt inleven? Precies. Ook al ben je geen fan van pretparken;

Where dreams come true.
Disneyland Paris is niet zomaar een pretpark. Disneyland is een droomplek, een magische ervaring en een magische reis die je kunt beleven. Jullie merken het al; ik ben enorm fan van Disneyland en dus logisch dat ik al vanaf januari 2016 de dagen aftel tot aan dit weekend. Ik heb honderden, nee duizenden, trainingskilometers gemaakt voor DIT moment. DIT weekend. Mijn plek om te shinen.

Ik neem jullie in de volgende blogs dan ook niet mee op alleen een hardloopreis en raceverslag, want dan zou ik de reis en ervaring tekort doen. Veel te kort. Ik probeer met foto’s en een enkel bewegend beeld jullie mee te nemen in een paar magische dagen. Een kleine spoiler; die eindigt in voor mij heel veel pijn. Maar desondanks die pijn kijk ik terug op een van de mooiste hardloopwedstrijden (OK; de mooiste) en op waanzinnige Disney belevenis met een fantastische groep mensen om ons heen. Dus lezen jullie mee?
Want;

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.” — Walt Disney

Let the magic begin!

2 reacties op “THE BEFORE: Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *