Meteen naar de inhoud
Home » #WIN: De winnaar van de SPIbelt is bekend!

#WIN: De winnaar van de SPIbelt is bekend!

Op Koningsdag vierde niet alleen de Koning, maar ook ik feest! Mijn blog bestond een jaar. En daarom kon ik als traktatie een SPIbelt naar keuze verloten. Wat hebben jullie super massaal en leuk gereageerd! Ik vond het fantastisch om alle reacties te lezen. Ik ben enorm geïnspireerd geraakt door jullie mooie verhalen en nu blijkt nog maar weer hoe mooie sport het hardlopen is! Ik kon het niet laten om even een paar van jullie reacties kort op te sommen..

Shiva die de volgende marathon al weer op haar vizier heeft na het lopen van haar eerste (respect!). Brigitte die haar eerste marathon net zoals ik liep afgelopen 9 april (en ook in Rotterdam) (ook gefeliciteerd met je jubileum!). Ook herkenbare blessures en andere zaken waarom er helaas nu niet gelopen kan worden lees ik bij Lisette, Sabine en Melissa. En vooral mensen die voor de langere afstanden de SPIbelt ideaal vinden (helemaal eens!) zoals Nico, Kristina en Esther. En hoe lief dat er ook mensen zijn die voor een ander mee hebben gedaan of zelf al net zulke goede ervaringen er mee hebben als ik (Sabine, Bianca). Bovendien erg leuk om te lezen dat zowel mannen als vrouwen dus problemen ondervinden met het meeslepen van hun spullen (omdat over het algemeen mannen vaker zakken in hun broeken hebben dan vrouwen ).

Ik zou het liefst net als Oprah jullie allemaal een gave SPIbelt doen, (“You get a SPIbelt, YOU get a SPIbelt..”!). maar dat gaat helaas niet. Omdat ik zelf het enorm lastig vond om te kiezen uit al jullie inspirerende en motiverende verhalen, vond ik het net zo eerlijk om een loting te doen. En dat is nog wel even een dingetje, zo praten tegen een camera. Weet ik ook weer waarom ik het bloggen leuker vind dan een vlog (lees: waarom ik dus blijkbaar niet vlog haha). Maar jullie lieten me geen andere keuze…

Hier de video!

En dan is daar het verlossende antwoord… De winnaar is…

MARIANNE VAN AMERSFOORT!

GEFELICITEERD! Ik ga er voor zorgen dat je contactgegevens gedeeld worden met SPIbelt zodat je zo snel mogelijk jouw SPIbelt naar keuze thuis gestuurd krijgt. Laat je weten hoe je ervaringen er mee zijn?! En zet hem op met het bereiken van jouw doel.. De 10 Engelse Mijl op 17 september tijdens de Dam tot Damloop! Deze race staat ook op mijn planning, dus wie weet zien we elkaar dan!

Goed, ik zei het al even in de video.. heb je nu níet gewonnen en wil je toch graag een SPIbelt aanschaffen, dan heb ik nu als geluk bij een ongeluk een leuke kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op een SPIbelt naar keuze. Deze kortingscode (1yearfiercetobe) is te gebruiken tot 30 juni 2017, dus wees er snel bij (OP=OP!)

Kortingscode SPIbelt: 1yearfiercetobe 

Nogmaals bedankt voor al jullie mooie woorden en verhalen en hopelijk tot ziens!

Een fijne avond!

xxxx

Liefs Patty

1 reactie op “#WIN: De winnaar van de SPIbelt is bekend!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *