Ga naar de inhoud
Home » DAY 2: Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend Part 2: het park

DAY 2: Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend Part 2: het park

De race hebben we gehad. Nou ja, onze gezamenlijke race, de 5 kilometer. Voor mij staat nog de magische halve marathon op de planning, maar deze kan van onze bucket list af. Betekent dat we klaar zijn voor de tweede helft van de dag. De tweede helft begint eigenlijk al heel vroeg. Na de race gaan we lekker naar het hotel voor een uitgebreide warme douche en een lekker ontbijt. Daarna gaan we het park in en genieten we weer van alle leuke attracties en het fantastische weer. Lekker knuffelen met Tijgetje en genieten van alle mooie aankledingen van het park. En voor je het weet is het al weer tijd voor de lunch! En omdat ik gek ben op eten moet ik daar natuurlijk ook weer even stil bij staan.

img_4481 img_4418 img_4422

Lunch in Plaza Gardens Restaurant in Main Street, U.S.A., Disneyland Park
We lunchen in Plaza Gardens Restaurant in Main Street. Echt de leukste straat van het park en ook tijdens de parade altijd het middelpunt. Zo leuk dat al die huisjes gemaakt zijn en de verschillende eetgelegenheden! We zijn erg benieuwd naar de lunch en naar de hele groep, want dit is weer zo’n punt dat de groep weer gezellig bij elkaar is. Voor de rest doe je echt wel je eigen ding, maar we hebben van die gezamelijke momenten dat we elkaar weer even zien en je weer even de updates van iedereen krijgt. Super leuk! We melden ons bij de ingang en worden naar onze plek geleid. Dan kunnen we naar het buffet. Als ik in basis ergens geen fan van ben is het een buffet. Vaak is dat het dan allemaal net niet. Ik houd daarom ook niet van All You Can Eet concepten en All Inclusive vakanties. Goed, met die context in mind kan ik zeggen dat als elk buffet er uit zag als deze; ik best fan kan zijn van buffetten. Want het was echt heerlijk en er waren verschillende soorten (verse) groenten, vlees en alles wat warm moest zijn was heerlijk warm en wat koud moest zijn was heerlijk koud. En dan heb ik het nog niet gehad over het toetjes festijn. Wow. Wow. Wow. Ik ben dol op toetjes. Ik begin het liefst met een toetje of houd extra ruimte voor een toetje. En deze toetjes zijn precies waar ik van houd. Ik kan dus niet kiezen en neem van alles wat. En laat me verklappen dat alles op ging. En ik nog wat neer ophaalde. De chocolade brownie en de notentaart waren mijn favoriet. Mjum! Met een volle maag gaan we weer lekker het park in en slenteren we nog even lekker verder. Dan gaan we rond 16u richting het hotel om eerst nog even heerlijk te relaxen in de zon (en een duik te nemen!) en om ons vervolgens op te frissen zodat we om 18.15 klaar kunnen zijn voor de volgende ervaring.

img_4464  img_4466

img_4524img_4583

img_4468

Feeling like a princess!

Dinner Show “Buffalo Bill’s Wild West Show… with Mickey and Friends”
’s Avonds waren we met onze groep uitgenodigd om de Dinner Show mee te maken in de Disney Village. Dit was echt super gezellig en helemaal in Cowboy style. Ik merkte wel dat ik een beetje moe was en dus niet alles helemaal kon volgen van de show. Maar dit was ook weer super leuk gedaan. Na de show hadden we echt de knolletjes op en gingen we lekker naar het hotel. Ik wilde graag vroeg slapen zodat ik helemaal fris en fruitig kon beginnen aan hetgeen waar ik maanden en duizenden kilometers voor had getraind; de halve marathon. Ik heb er zoveel zin in en weer val ik met een enorme glimlach in slaap.

img_4627 img_4631

“Do not be fooled by its commonplace appearance. Like so many things, it is not what outside, but what is inside that counts.” Aladdin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *